Op 22 oktober organiseerde BRABANT WERKtZEKER! haar eerste talentenmarkt op de hoofdlocatie van GGZ-Breburg. Hier gingen 9 zorg -en welzijnsorganisaties in Brabant, onder het mom van ‘Werk zoekt Talent’ in gesprek met zo’n 100 potentiële nieuwe medewerkers.

‘’Wat een mooie en laagdrempelige manier waarop jullie dit met elkaar organiseren.’’
‘’Wauw ik heb al gelijk een afspraak kunnen maken voor een vervolggesprek!’’

Naast de speeddates met de verschillende organisaties konden deelnemers ook hun CV laten checken, een gratis ‘Sterk in je Werk’ loopbaanvoucher van Transvorm ontvangen én een professionele LinkedIn profielfoto laten maken.

Er is boven verwachting genetwerkt en ter plekke zijn de eerste vervolggesprekken al gepland. BRABANT WERKtZEKER! en de aangesloten werkgevers hebben genoten en zijn blij met het talent dat zich heeft aangemeld!

“Ik heb een aantal super talentvolle medewerkers gesproken”
“Wat een mooie energie komt hier van uit! We gaan morgen gelijk aan de slag om een vervolg hierop te geven.”

Wij zijn BRABANT WERKtZEKER!