Samenwerkingsverband van werkgevers en werknemers in Zorg en Welzijn

Voor Werknemers

Zet jezelf op de kaart

Zou het niet geweldig zijn als je de mogelijkheid hebt om vanuit je huidige dienstverband bij een andere werkgever ervaring en kennis op te doen? Of om je talent en kwaliteiten ook ergens anders in te zetten? Misschien omdat je nieuwsgierig bent hoe het er aan toegaat in een andere organisatie. Het kan ook zijn dat je opzoek bent naar ander werk. Kortom zet jezelf op de kaart.

BRABANT WERKtZEKER! biedt voor jou als medeweker van een van de aangesloten organisaties een unieke kans om jouw talen, kennis en expertise binnen Zorg en Welzijn optimaal in te zetten en verder te ontwikkelen.

Via BRABANT WERKtZEKER! maak je werk van jouw duurzame in zetbaarheid en vergroot je jouw werkzekerheid voor nu en in de toekomst.

Als werknemer van één van de deelnemende organisaties kan je deelnemen aan BRABANT WERKtZEKER! en dat biedt veel voordelen:

  • Je krijgt voorrang op werk vanuit de deelnemende organisaties.
  • Je kan gebruik maken van beschikbare scholing bij deelnemende organisaties waardoor je kennis wordt verbreed.
  • Je houdt zelf de regie op jouw loopbaan en de ontwikkeling van jouw talent.
  • Je bent breder en flexibeler inzetbaar
  • Je vergroot je competenties en doet brede kennis en ervaring op.

Wil jij op de hoogte blijven van de mogelijkheden en activiteiten van BRABANT WERKtZEKER! Of wil je wekelijks het vacature-overzicht van de aangesloten werkgevers ontvangen?